Názov žiadateľa | ENTITAS, n. o. |
---|---|
Právna forma žiadateľa | nezisková organizácia poskytujúca všeobecne prospešné služby so sídlom na území SR |
Sídlo alebo miesto podnikania | Horné Turovce 295, 935 81 Horné Turovce |
IČO | 53201248 |
Štatutárny orgán (funkcia) | 1. Štatutárny orgán: Kristián Kurcz, , Riaditeľ |
Číslo žiadosti | 22-110-01749 |
Forma podpory | dotácia |
Žiadaná suma | 1 840,00 € |
Pridelená suma | 0,00 € |
Spolufinancovanie | 150,00 € / 7,538 % |
Program | 1.1 / záujmová umelecká činnosť a voľnočasové aktivity |
Názov projektu | Fürge ujjak - Puffy |
Začiatok realizácie | 01.09.2022 |
Koniec realizácie | 30.11.2022 |
Miesto realizácie/lokalita | Šahy - Plášťovce |
Zhrnutie projektu | Tvorivou dielňou je naším hlavným cieľom vzbudiť záujem o techniky pletenia. Zabezpečujeme všetko na akciu, priadzu, ihly a nožnice. Podujatie bude prebiehať od 14:00 do 17:00, čo znamená, že študenti budú mať tri hodiny na to, aby sa naučili pliesť v rámci bezplatnej relácie. Podujatia budú prebiehať od 1.9.2022 do konca novembra. Podujatie bude propagované na webovej stránke našej organizácie a na sociálnych sieťach. Našou cieľovou skupinou sú žiaci 5. – 9. ročníka miestnych základných škôl s vyučovacím jazykom maďarským, študenti gymnázií a stredných škôl s vyučovacím jazykom maďarským. Tvorivou dielňou je naším hlavným cieľom vzbudiť záujem o techniky pletenia. |
Rozpočtová položka | Rozpočet | Žiadané |
---|---|---|
Personálne náklady | 300,00 € | 270,00 € |
Propagačné materiály a publicita | 250,00 € | 240,00 € |
Materiálové náklady nevyhnutne potrebné na realizáciu projektu | 1 200,00 € | 1 100,00 € |
Strava a občerstvenie | 240,00 € | 230,00 € |
Spolu: | 1 990,00 € | 1 840,00 € |
Kritérium | |
---|---|
1. Relevantnosť zámerov a cieľov projektu – 0 až 20 bodov | 0 |
2. Prínos projektu pre cieľovú skupinu – 0 až 20 bodov | 0 |
3. Kultúrno-spoločenský význam projektu – 0 až 20 bodov | 0 |
4. Rozpočet projektu – 0 až 20 bodov | 0 |
5. Kvalita a výnimočnosť projektu – 0 až 20 bodov | 0 |
Spolu | 0 |
Zdôvodnenie komisie | Odborná rada odporúča projekt nepodporiť z dôvodu nejasného kultúrneho prínosu. |
Pozn.:
Celkové bodové hodnotenie žiadosti je 0 bodov. V tabuľke je uvedený reálny súhrnný počet bodov od všetkých hodnotiteľov, ktorí hodnotili žiadosť, za jednotlivé kritériá spolu. Rozsah počtu bodov v popisoch kritérií je za jedného hodnotiteľa. Ak sa celkové bodové hodnotenie líši od bodového hodnotenia spolu v tabuľke, tento rozdiel je spôsobený neúčasťou člena odbornej komisie na zasadnutí odbornej komisie. V takom prípade odborná komisia počas svojho zasadnutia postupuje podľa článku 5, bod 5 vnútorného predpisu Zásady, spôsob a kritériá hodnotenia žiadostí o poskytnutie finančných prostriedkov z Fondu na podporu umenia: Ak sa niektorý člen odbornej komisie nemôže zúčastniť celého hodnotenia žiadostí, alebo jeho časti, namiesto jeho bodov je tejto žiadosti automaticky pridelený priemer bodov, ktoré tejto žiadosti pridelia ostatní členovia komisie. Priemer automaticky vypočíta a pridelí registračný systém s matematickým zaokrúhlením na celé číslo. V tabuľke vyššie nie je pripočítaný automaticky pridelený priemer bodov za člena odbornej komisie, ktorý sa nezúčastnil zasadnutia. |
|
Kritériá hodnotenia - Program 1: (spolu 0 až 100 bodov)1. Relevantnosť zámerov a cieľov projektu – 0 až 20 bodov
2. Prínos projektu pre cieľovú skupinu – 0 až 20 bodov
3. Kultúrno-spoločenský význam projektu – 0 až 20 bodov
4. Rozpočet projektu – 0 až 20 bodov
5. Kvalita a výnimočnosť projektu – 0 až 20 bodov
|
|
Späť |
Ak máte nejaké otázky k vypĺňaniu žiadostí, obráťte sa na referenta FPKNM, ktorý má na starosti menšinu, v ktorej sa uchádzate o podporu. Kontakty referentov sú dostupné na adrese http://www.kultminor.sk/sk/kontakt.
Napíšte nám kliknutím na vhodný link v nasledujúcom texte: ak chcete nahlásiť chybu v aplikácii; ak chcete dať návrh na zlepšenie aplikácie; ak chcete opraviť údaje v žiadosti alebo v registrácii žiadateľa. Žiadosť o opravu údajov píšte iba z e-mailovej adresy, pod ktorou ste sa zaregistrovali v našom systéme.